EOS ITech - Home
Добре дојдовте во EOS ИТек

Дизајнираме ИТ производи и
системи со модерни
технологии

Ние сме ЕОС Итек, глобален тим од 15 талентирани индивидуи моментално во Скопје, ние развиваме оджливи софтверски солуции. Со стручност во Јава, Ангулар и агилен проект манаџмент систем, ние го подобруваме текот на работа и системте во ЕОС Групацијата.
Дали ти звучи нашата приказна интересна? Стапи во контакт со нас!

EOS ИТек ќе стори сé за да ви го обезбеди најдоброто можно технолошко решение преку инженерски производи, високо агилни, технолошки соодветни софтверски инженерски решенија преку производи и професионални услуги.

Овие решенија го одразуваат долгогодишното искуство во индустријата и најдобрите пракси во софтверското инженерство. Тие се спакувани така што нудат максимална вредност за вашата организација.
Можеме да ги приспособиме нашите производи и услуги за да одговараат на потребите на вашиот бизнис - само побарајте го тоа!

Локација

EOS ITech
Булевар Илинден бр.109
Локал 6
Скопје 1000
Насоки
Our Annual Report

Ваква беше нашата финансиска година 2021/22

Во нашиот Годишен Извештај ќе ги најдете сите факти и бројки, видео изјави на Одборот на директори и други увиди во светот на управувањето со побарувањата.
Преземете овде
Нашиот принцип на агилност
Нашите клиенти

Континуиран развој
во сложено опкружување

Систематскиот пристап базиран на вредности и насочен кон иднината е главниот фактор за успехот на Групацијата EOS, а EOS ИТек ги поддржува овие напори и овозможува EOS особено во ваквото сложено опкружување да им помага на своите клиенти да се фокусираат на својата основна дејност, да ја зголемат ликвидноста и да ги намалат ризиците за својата репутација.
Како водечки технолошки напреден финансиски инвеститор, EOS нуди експертиза за обработка на ненаплатените побарувања и демонстрира најдобри пракси во делокругот на работа на компанијата што вклучува купување на ненаплатени побарувања, со обезбедени и необезбедени нефункционални кредити и преземање на недвижен имот кој треба да се преструктурира.
Фокус на клиентот

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Повеќе од 45 години, EOS комбинира прогресивен претприемнички начин на размислување со врвна технологија на глобално ниво. Пристапот се заснова на обемната аналитичка експертиза на компанијата заснована на податоци како дел од нејзиниот деловен модел. Комуникацијата во реално време и индивидуализираните решенија го сочинуваат јадрото на секојдневната работа на компанијата. Фокусот е на комуникацијата под еднакви услови со клиентите и плаќачите кои не ги исполнуваат своите обврски, управување со иновативни проекти и одржување на високо ефикасна инфраструктура. Во текот на изминатата година се нагласи важноста на услугите засновани на технологијата.Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Работата од далечина и соработката преку националните граници се исто така новото нормално во EOS, благодарение на воведувањето на Microsoft 365 во компанијата на меѓународно ниво. Во 13 од 17 национални подружници на компанијата веќе е извршена миграција на софтверот.

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Софтверот за наплата Колекто и новата веб-базирана софтверска верзија Колекто+ ги стандардизираат процесите за уште поефикасно управување со побарувањата во 12 земји. 

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Во поглед на безбедноста на информациите, EOS не се потпира само на своите софистицирани индивидуални решенија, туку исто така користи и алатка за управување со кибер ризик. Со неа постојано се мери успешноста на сопствената кибер безбедност на компанијата, што придонесува EOS да биде во првите редови во индустријата според безбедноста што ја нуди.

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

За обезбедување на целосни услуги 24 часа на ден, EOS нуди „ботови“ за разговор во неколку земји кои автоматски одговараат на едноставни или често поставувани прашања. Ваквите виртуелни колеги како „Леа“ или „Том“ успешно одговараат на прашања поврзани со побарувањата, како што се прашања за ненамирени плаќања или надоместоци.

EOS

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Глобално вмрежување на EOS

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Системи за наплата на побарувања на EOS

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Кибер безбедност на EOS

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Вештачка интелигенција на EOS

Меѓународно успешни и прилагодени услуги засновани на технологија

Околу

Вработени

Работат на развој и имплементација на дигитални процеси

Евра

Милиони

EOS инвестираше во надградба на своите основни ИТ системи

Истражување на EOS „Која е вредноста на податоците?

Како што покажуваат примерите, EOS одамна ја препозна важноста и вредноста на податоците и реализираше стратешки инвестиции во иновации базирани на податоци. Има уште многу неискористен потенцијал за компаниите во оваа област. Ова е еден од наодите на истражувањето на EOS „Која е вредноста на податоците?“ Триесет и четири отсто од потрошувачите во Европа, 50 отсто во Русија и 33 отсто во САД рекоа дека би ги споделиле своите податоци со компаниите доколку добијат надоместок за тоа. За повеќе информации за истражувањето и други резултати контактирајте нѐ преку електронска пошта.

Нашата мисија

Нашата мисија

EOS ITech се стреми да постигне извонредност во сите проекти, со вградување на интегритет, технологија, етика, истакната услуга за клиентите и знаење засновано на принципот на агилност.

Кариери
Нашите услуги

Нудиме софтверски решенија за наплата на долгови и обезбедени и необезбедени побарувања

Нашата цел

Зошто го правиме тоа што го правиме.

Нашата цел објаснува зошто вложуваме напори секој ден.
Работиме на тоа светот да биде свет без долгови. Нашата заложба е да постапуваме правично со плаќачите кои не ги исполнуваат своите обврски за да се овозможи одржливо ослободување од долгот.

Нашата цел е дефинирана во нашата внатрешна комуникација. Целта е суштината на нашата посветеност и став. Не е дефинирана за надворешна комуникација. За таа цел, го имаме тврдењето на EOS, кое ја преточува целта во придобивки за клиентите и должниците и покажува што правиме.

Производи и услуги