EOS ITech - Careers
Кариери

Дали сакате да станете дел од
меѓународен технолошки напреден тим и
да ја развиете својата кариера?

Активни огласи

Network Engineer

EOS Group is an international technology-driven receivables management expert. The company's core business is the purchase of unsecured and secured debt portfolios. With over 45 years of experience, EOS offers some 20,000 customers in more than 20 countries around the world smart services for all their receivables management needs. Our key target sectors are banking, utilities, real estate, and e-commerce. EOS employees more than 6.000 people and is part of the Otto Group. 

EOS ITech, on behalf of EOS Technology Solutions, both part of EOS Group, is looking for Network engineer to join the IT team.

Повеќе информации
Што нудиме

Конкурентен пакет за плати и бенефиции

Работа во меѓународна компанија која негува култура на континуирано учење и личен развој, работа со меѓународен тим, пријатна работна култура, флексибилно работно време (по завршување на пробниот период), работа од дома (по завршување на пробниот период), модерен деловен простор во центарот на градот , ИТ опрема, план за обука за техничко подобрување и програма за личен развој, активности за градење на тимот, можности за хоризонтално и вертикално напредување во кариерата.

Забелешка

Со поднесување на вашата биографија, се согласувате вашите податоци да се обработуваат и чуваат една година по завршувањето на огласот за работа, освен ако не е поинаку наведено во формуларот за пријавување.

Согласноста можете да ја повлечете во секое време така што ќе испратите порака на [email protected]

Општа адреса за е-пошта каде што може да се испраќаат прашања
EOS – Matrix Македонија– Генерална директорка, д-р Катерина Бошевска

[email protected]

Општа адреса за е-пошта каде што може да се испраќаат прашања
EOS ITECH главен оперативен офицер - Сашка Ѓорѓиевска

[email protected]

Пријавете се

Доколку сакате да започнете кариера, а не само нова работа, а вашиот профил одговара на барањата, испратете ја вашата биографија на [email protected]